Cocktailul Hugo se servește ca aperitiv, un cocktail proaspăt și aromat, perfect pentru vară.
Ingrediente pentru rețeta Hugo Cocktail
150 ml prosecco (sau un vin spumant sec)
20–30 ml apă minerală carbogazoasă30 ml sirop de flori de soc
2–3 frunze de mentă proaspătă
1 felie de lime
gheață cuburi
Mod de preparare
Se adaugă cuburile de gheață într-un pahar mare de vin.
Se adaugă frunzele de mentă și felia de lime.
Se toarnă siropul de soc în pahar.
Se completează cu prosecco/ vin spumant rece.
Se adaugă un strop de apă minerală carbogazoasă.
Se amestecă ușor ca aromele să se combine.
Se decorează cu frunze de mentă suplimentare sau o felie de lime pe marginea paharului.
Se adaugă frunzele de mentă și felia de lime.
Se toarnă siropul de soc în pahar.
Se completează cu prosecco/ vin spumant rece.
Se adaugă un strop de apă minerală carbogazoasă.
Se amestecă ușor ca aromele să se combine.
Se decorează cu frunze de mentă suplimentare sau o felie de lime pe marginea paharului.
Sursa foto: AI
